Startsida / Inlägg

Mitt sätt att be tanden dra åt helvete!

av Alex Schulman
Skärmavbild 2011-02-23 kl. 10.58.10.png

Vaknade upp imorse helt utan tandvärk. Blev så glad att jag gick och köpte mig en kex-choklad. Satte i mig den väldigt fort, tryckte in den i munnen så att det flög chokladflarn och grejer, jag gjorde det nästan rituellt, som att visa tanden, jag ville manifestera min triumf, det var mitt sätt att säga till tanden: ”Vad sa du nu då? Nu värker du inte längre!”

Och då högg det till utav bara helvete. Höll på att fysiskt ramla av stolen av denna sanslösa smärta. Och nu sitter jag här och ojar mig igen.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB