Startsida / Inlägg

Valhallavägen, 22-tiden

av Alex Schulman

Sitter i vår nya soffa hemma i vårt nya tillfälliga hem. Vi bor nu hos Amandas mamma Stina. Ta det nu lugnt innan ni skadeglatt ringer runt till era vänner och skvallrar om att ”Schulmans har flyttat hem Amandas morsa”. Amandas mamma bor inte här, lägenheten är tom, OKEJ??? Tack, Stina, för att vi får bo här, om du läser detta, jo, det gär du, jag tror du läser min blogg, det har du sagt.

Sitter i en fåtölj i vardagsrummet, nedsjunken som låg jag i ett hett bad. Tittar på Big Brother, tydligen ska det nuppas ikväll. Här sitter jag och väntar på detta nuppande. Nu kom Amanda med kaffe och Anthon Berg. Varje gång jag vill göra det lite extra mysigt så tar jag fram en Anthon Berg. Det är nog mitt favoritgodis. Det är något med lite mörkare choklad och marsipan som är så in i helvete gott. Jag kan sätta i mig tre eller fyra Anthon Berg efter varandra, jag sätter i mig dem på samma sätt som andra äter OSTRON!!! Förstår ni, jag äter inte Anthon Berg, jag STJÄLPER i mig dem som en sjuk liten jävul.

Sen sitter jag lite illa till mods och tar igen mig.

Men idag äter jag bara en. Det är måndag, ingen idé att ägan sig åt excesser. Det blir Big Brother och sen går vi och lägger sig. Varför nuppar de inte nu då?? De bara babblar och babblar och alla talar skånska, men inget nupp, äh, jag skiter i det, vad står det i Milan-matchen?

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB