Startsida / Inlägg

En bit mat?

av Alex Schulman

Läser bland kommentarerna. En kvinna vid namn Camilla stör sig på mitt brukande av uttrycket att ”äta en bit mat”. Hon påstår att jag överanvänder det. Jag blir illa berörd, måste kolla upp saken, gör en textsökning på Google och där dyker det upp hela tiden under mitt namn.

Det tycks som om jag mest hela tiden vill äta en bit mat.

Jag håller med Camilla. Det är absolut inget vedervärdigt uttryck, men det har heller ingen som helst spänst. Det är lite flåshurtigt, lite säljarsnackigt. Det där är inte bra. Jag ska aldrig mer använda uttrycket ”en bit mat”, tack, Camilla. 

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB