Startsida / Inlägg

Jag, en radiotalkshow-värd

av Alex Schulman
Skärmavbild 2011-03-29 kl. 09.52.06.png

Ledsen för att bilden ser lite märkligt ut. Jag bär idag en särdeles fånig kofta, en sån med nåt emblem på bröstet. Jag ser inte ut som typen som är med i någon exklusiv klubb, jag ser ut som typen som låtsas att han är med i en exklusiv klubb. Ska fan sula denna kofta i sopen när jag kommer hem, men just ny fyller den sitt syfte, den håller mig varm, för det är snart april och fortfarande nollgradigt.

Jag loggade in här för att berätta att det nu är klart att jag under våren ska leda en talkshow på radion som ska heta ”SCHULMAN”. Den kommer att gå måndagar mellan klockan 13 och 15 på nya pratradiokanalen Radio Ett som ägs av MTG Radio.

Jag har tidigare fått förfrågningar om att leda program i kommersiell radio, men ärligt talat: hur roligt är det att prata tio sekunder mellan två låtar? Men det här med pratradio är roligt. I USA finns pratradion överallt, men här i Sverige är vi först ut.

Mitt program kommer att handla om precis det jag funderat och funderar på, det är helt och hållet mitt program, mina ämnen, mina vinklar. Det är jag som bestämmer över varenda liten sekund i det.

Hoppas ni kommer att lyssna. Programmet börjar nu på måndag. Jag återkommer med frekvenser och sånt.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB