Startsida / Inlägg

Hönsmamma och hönspappa ute på vift

av Alex Schulman
Skärmavbild 2011-04-27 kl. 09.44.52.png

Just innan jag skulle åka hem från butiken igår läste jag på Twitter att brorsan Calle var på Zink Grill med familjen. Jag bestämde mig för att åka dit, det är väldigt underhållande att titta på Anitha och Calle när de håller på och oroar sig för sitt nyförlösta barn. De hatar vindpustarna som hotar Pennys liv. De blir rasande på cyklister som kommer för nära barnvagnen.

Jag hade en idé, att smyga mig på dem där de satt, komma från sidan, dölja mitt ansikte med kavajen och kasta mig över barnvagnen! Jag skulle börja rycka i den, skulle låta som ett djur, skulle få dem att tro att en galen man försökte stjäla barnet ifrån dem.

Men de såg mig redan när jag kom på cykeln och den idén rann ut i sanden och ja, det var väl kanske lika bra.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB