Startsida / Inlägg

Amanda och samvetet

av Alex Schulman

Min fru Amanda skriver HÄR om det ständiga dåliga samvetet som föräldraskapet innebär. Hon menar att så fort som hon är borta från Charlie så får hon dåligt samvete. Jag känner inte igen detta alls hos mig själv. Jag har aldrig dåligt samvete när jag är borta från Charlie. Jagär i och för sig mycket med min dotter. Men inte mer än Amanda. Vi är med Charlie lika mycket. Hon har dåligt samvete när hon inte är med Charlie – det har inte jag.

Är det jag som är dålig eller Amanda?
Eller ingen av oss.

Men herregud, ni kan väl reagera!!!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Joel Holmgren
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB