Startsida / Inlägg

Bild via krångel

av Alex Schulman

Har fortfarande inte möjlighet att använda min telefon. Kanske någon på Telia kan berätta vad som pågår? Har ni lagt ner verksamheten på Gotland? För att lägga ut bilder måste jag föra över via bluetooth till Amandas telefon och därifrån skicka på mejl till datorn. Så har jag gjort med den här bilden. Jag vet inte varför jag ska lägga ut den, det är bara jag på vårt nya bastudäck i kvällssolen. Men nu har jag pysslat med det här i över en timme och det skulle kännas trist att inte se någon typ av resultat, så här har ni den: jag i kvällssolen. Hoppas ni har en fin sommar, ni också.

Skärmavbild 2011-06-27 kl. 00.15.35.png
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB