Startsida / Inlägg

Style by Mats-Mats – som pöjk!

av Alex Schulman
Skärmavbild 2011-06-27 kl. 23.53.41.png

Idag har jag gjort två saker och dessa kan sammanfattas i den här bilden. Jag har staplat ved och och jag har hängt upp tavlor på innergården här på ladan. Att stapla ved tog hela dagen. När jag stog inför uppgiften tänkte jag bara ORKA, men efter en stund upptäckte jag att det fanns något kontemplativt här. Man kunde sortera saker och ting, lägga pussel med saker som man annars inte funderar så mycket på. Att hänga tavlorna blev som en belöning när jag var färdig. Det här är tavlan som jag döpt till ”Varg på is”. Köpte den på loppis förra året. Tycker om det vintriga i den.

 

Skärmavbild 2011-06-27 kl. 23.54.26.png

Det här är mina tre favorittavlor. De har jag hängt ovanför matplatsen. Särskilt pojken tycker jag är fin, han påminner så om Style by Mats-Mats som pojke.

 

Skärmavbild 2011-06-27 kl. 23.54.36.png

Ni kan tänka er hur lycklig jag blev när jag häromdagen hittade en tavla på något som skulle kunna vara Style By Mats-Mats som bebis. Den får hänga alldeles vid dörren in till ladan. Den där sjuka blicken ska alltid vila på mig när jag går in, en hälsning i det tysta från Style By Mats-Mats: ”Jag ser vad du håller på med.”

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB