Startsida / Inlägg

Amanda och Charlie…

av Alex Schulman
IMG_7682.jpg

Amanda och Charlie har åkt hem. Jag är kvar några dagar för att skriva intensivt på boken. Men det är så ledsamt här när de inte är här. Jag sitter på uteplatsen. Försökte tända eldkorgen, men den var så fuktig att den slocknade efter en stund. Och jag struntade i det sen, varför ska jag sitta här och titta på eld? Jag kanske borde gå och lägga mig, läsa lite i den där Öijer-samlingen jag hittade i hyllan igår. Och sen somna. Det ska bli fint väder imorgon. Det var ju också fan. Enda dagen då man önskar den typen av varma
Sommarregn som ger en kreativitet så blir det sol. 

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB