Startsida / Inlägg

Middag: skorpor

av Alex Schulman
Skärmavbild 2011-07-13 kl. 21.52.40.png

Amanda hade en idé om att vi skulle äta skorpor till middag idag. Jag har aldrig hört talas om det. Jag trodde man åt skorpor när man var sju, åtta år, som mellanmål, tillsammans med en frukt eller nyponsoppa. Men enligt Amanda skulle det duga mycket bra till middag. Jag hade huggit ved hela dagen och kom in vrålhungrig till denna skorpmiddag. Jag åt femton stycken, men sen fick jag skavsår i gommen och blev olycklig av smaken. Jag gav upp. Nu kurrar magen, oj, vad den kurrar.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB