Startsida / Inlägg

Groundhog day

av Alex Schulman

Sitter på café igen. Det är som groundhog day. Jag tar en kaffe, Marcus Dunberg kommer förbi igen. Vi pratar lite, han släntrar iväg till jobbet. Jag väntar på att klockan ska bli 12.20, för då får jag hämta min älskling på förskolan. Jag ringer lite titt som tätt och frågar hur det går. Undrar om de blir irriterade på mig då? Jag är ledsen för att jag inte ”levererar” här. Ni kanske vill ha något vasst och roligt. Jag är inte vass och rolig. Jag är mjuk och blödig, vill bara återfå min dotter.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB