Startsida / Inlägg

Lunch på Riche

av Alex Schulman
Skärmavbild 2011-08-30 kl. 13.48.09.png

Åt lunch på Riche idag. Jag brukar se till att komma en kvart innan utsatt tid, för det innebär att jag alltid kan välja platsen med ryggen mot väggen. Då kan jag titta ut på alla lustiga människor. För det är lustiga människor på Riche. Allt från hemskt rika börsmäklare eller vad de är till medienissar. Och kändisar! Idag såg jag till exempel Niklas Strömstedt och det var roligt. Han åt ensamlunch i den nedre delen av Riche.

 

Skärmavbild 2011-08-30 kl. 13.48.25.png

Jag har av personalen fått veta exakt hur det går till med borden på Riche. De attraktivaste platserna på krogen är de bord som jag har tagit bild på här. I den där kröken finns bord 11, 12, 13, 14 och 40. Bord 40 är det bord som ligger längst bord – där brukar alltid Resumés chefredaktör Viggo Cavling sitta. De som vill vara något i den här stan kämpar hårt för att få bord i den här kröken, där bord 40 är finast, bord 14 näst finast och så vidare.

 

Skärmavbild 2011-08-30 kl. 13.48.37.png

Jag satt på bord 10 med brorsan och det är inte så dumt, det heller. Jag känner krögaren Anders Timell, jag har jobbat med honom i radio i många år. Han slog sig ner vid vårt bord en stund. Problemet med Timell är att han saknar känsla för den intima sfären, han sätter sig alltid för nära människor. Ser ni hur min bror försiktigt böjer sig åt sidan samtidigt som han ler vänligt.

Lunchen i PLUS:

Bord 10 :+++:
Raggmunk med fläsk :++++:
Kändaste gästen: NIklas Strömstedt :++++:
Mest kända mediepersonen: Parisa Amiri :+++:
Tyngsta mediepersonen: Patrik Svensk :+++:
Håna Timell för att han ska vara med i Ladies Night :++++:

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Joel Holmgren
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB