Startsida / Inlägg

Ska äta middag med…

av Alex Schulman
IMG_2330.jpg

Ska äta middag med min älskade fru och några andra. Har kommit först av alla. Beställer in en öl och en whisky utan is. När jag anställdes på Aftonbladet för många, många år sedan träffade jag mina chefer Jan Helin och Olof Brundin på middag. De stod i baren när jag kom och drack whisky och öl. Det var så mycket murvel över det. Jag har aldrig gillat whisky, men jag var rädd för de höga cheferna och beställde in samma sak. Sedan dess har det grott in. Älskar att ta en öl och en whisky innan maten. Ni vet att det numera är okej, också för språkvetare att säga ”innan maten”? Man behöver inte säga ”före maten”. Så snälla, märk inte ord, försök inte vara sluga. Dårar. 

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB