Startsida / Inlägg

Icke-dag

av Alex Schulman

Har nu tillryggalagt en fullständigt arbetsfri dag. Jag har suttit i min butik från tidig morgon till nu och ännu inte gjort ett enda handtag. Men dagen har haft sina höjdpunkter ändå. Jag läste en Agatha Christie-roman i min fåtölj och plötsligt blev jag lite sömnig, så jag tog en liten tupplur. Jag vaknade till med ett ryck efter en kvart, med saliv i mungipan och rufs i nacken och märklig gubbe som stirrade på mig genom skyltfönstret. Så satte jag mig åter i min vidriga kontorsstol som påminner om de karmstolar som läararna hade i mellanstadiet, och återgick till att inte jobba det allra minsta. Nu ska jag hämta Charlie på dagis och sen ska vi gå och äta en bulle, för det lovade jag henne imorse när hon inte ville att jag skulle gå från dagis. Där har vi den, min dag, eller min icke-dag om man så vill.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Joel Holmgren
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB