Startsida / Inlägg

Dagen i plus och bilder

av Alex Schulman
Skärmavbild 2011-10-27 kl. 22.32.33.png

Vaknade: :+:
Mådde inte så bra imorse. Hade nog sovit dåligt. Tittade mig i spegeln och tyckte att jag såg så märklig ut att jag var tvungen att ta en bild. Det var liksom inte jag där i spegeln. Det var nån annan. Käkade fil och Start med Charlie och det var trevligt, men kunde inte släppa oron: vem är jag? Är jag nån ”annan”?

 

Skärmavbild 2011-10-27 kl. 22.33.47.png

Valde dagens outfit: :+:
Tog på mig kläder och som alltid innan jag går hemifrån frågar jag Amanda om jag kan ha på mig de kläder jag valt. Jag är ju färgblind och har just ingen smak. Idag gick det inte alls bra. Amanda sa att jag inte såg riktigt klok ut, undrade om jag skämtade, sa att jag genast skulle byta. Så jag bytte. Kände mig lite kränkt, men jag bytte och när jag gick smällde jag lite i dörren.

 

Skärmavbild 2011-10-27 kl. 22.32.57.png

Klippte mig: :++++:
Hade klipptid hos Steve. Jag behöver inte längre ha med mig en bild på Tom Cruise – han vet att jag vill se ut som Tom Cruise. Bakom i bild, ser ni vem kändisen är? Hon till vänster?

 

Skärmavbild 2011-10-27 kl. 22.34.36.png

Första kaffet: :++++:
Gick till jobbet, drack morgonens första kaffe. Otroligt god! Satt och utstötte belåtna ljud för mig själv. Så kom ett telefonsamtal från okänt nummer. Sträng dam på andra sidan: ”Var är du? Du har tandläkartid hos oss nu.” Jag fick lämna kaffet och springa ut.

 

Skärmavbild 2011-10-27 kl. 22.34.08.png

Tandis: :-:
2 timmars borrande, som om det var ett skämt, som om det var en sån där Monthy Python-sketch där humorn ligger i att något dras in absurdum. Till slut ville man bara skratta högt, men det går ju inte med alla verktyg man har i munnen.

 

Skärmavbild 2011-10-27 kl. 22.35.03.png

Amanda fick paket: :++++:
Hämtade Charlie på dagis och körde hem till Amanda, som är sjuk. På vägen hem hade jag hämtat upp ett paket till henne som en vän ville ge henne. Eftersom det var jag som gav kassen så kändes det som att det var jag som hade gett henne presenterna. ”Var det här bra nu då”, sa jag, precis som pappa brukade säga när vi var på Gröna Lund och jag fick åka Nyckelpigan.

 

Skärmavbild 2011-10-27 kl. 20.13.33.png

Skriva på storbildsskärm: :+++:
Sony Ericsson lanserade en ny Xperia-telefon och frågade om jag ville äga storbildsskärmen på Stureplan i en halvtimme. Jag fick löfte om att skriva vad jag ville. Det var en rolig halvtimme. Jag tänkte att jag kunde passa på att framföra mina tankar om AIK, bland annat.

 

Skärmavbild 2011-10-27 kl. 22.34.21.png

Prata om boken: :+++:
Pocket shop har en stor kampanj på min bok och jag var inbjuden idag att tala om den i deras butik på Sergels Torg. Jag såg att min bok var uppställd bredvid Tranströmer och det tyckte jag var ”i sin ordning”. Det var trevligt och gemytligt. Jag var så rädd att det inte skulle komma nån, så jag bad Amanda ringa lite då och då så att jag inte skulle känna mig ensam. Men det behövdes inte.

 

Skärmavbild 2011-10-27 kl. 22.34.48.png

Gav blomma till Amanda: :++:
Jag fick en blombukett av Pocket Shop efter mitt framträdande och då kom jag knipslugt på att jag skulle låtsas att jag varit förbi blomaffären på hemvägen för att köpa en blomma till Amanda. Men hon gick inte på det, tyvärr.

 

Skärmavbild 2011-10-27 kl. 22.33.24.png

Öl: :++++:
Charlie somnade och jag tog en öl i soffan. Underbart med öl hemma på en vardag! Känslan av att vara vuxen, att det kan stå en odrucken öl i kylen, att man kan dricka den, fastän det är vardag och fastän det inte är ”utgång”.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB