Startsida / Inlägg

Knas-Fadde

av Alex Schulman
Skärmavbild 2011-11-29 kl. 13.55.41.png

Gick förbi en Seven Eleven och blev konfunderad när jag såg Expressens löpsedel. Var det fråga om ett frieri? Har Expressen upplåtit sin löpsedel för Faddes frieri? Och Omtumlad gick jag till jobbet och hamnade på expressen.se och läser där att Fadde faktiskt friat till sin tjej och att Expressen varit honom behjälplig. Expressen har fått vara med på hela frieriet, de har haft både tv-reportrar, fotografer och skrivande journalister på plats under hela frieriet som ägde rum på Fleminggatan. Och Fadde har varit vänlig nog att skänka till Expressen det felstavade kärleksbrev som Fadde skrivit till sin tjej där han bedyrar hur kär han är. Det är verkligen EXTRA ALLT. Fadde öppnar upp sig TOTALT!

Men så ställer reportern en sista fråga.

 

Skärmavbild 2011-11-29 kl. 13.53.35.png

 

Det är ett otroligt citat. Fadde publicerar kärleksbrev och låter femton journalister bevaka hans frieri. Men plötsligt blir han pryd, fylld av integritet. Var bröllopet ska äga rum, det vill han verkligen inte berätta.

Fadde Darwich. Knasigare än någonsin.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB