Startsida / Inlägg

Några bilder från Dubai som jag inte publicerat

av Alex Schulman
Skärmavbild 2011-11-23 kl. 21.43.31.png

Vi åkte en båt och på den båten såg vi en massa skyskrapor eller vad det heter och en av dem såg ut som turning torso i Malmö. Jag ville ta en bild på den, men det var ju på långt håll och lkte svårt att se, men det huset är där i mitten i alla fall.

 

Skärmavbild 2011-11-23 kl. 21.43.41.png

Jag läste två böcker under semestern, båda e-böcker. Dels läste jag klart Zlatans bok, och jag var verkligen av den. Jag tykte så mycket om den och jag tycker så otroligt mycket om Zlatan nu. Den boken får :++++: . Sen läste jag Steve Jobs-boken och den var också mycket bra. Jag hade inte förstått vidden av den mannens vidriga personlighet, jag hade inte begripit vilket äschelhål han var. Underbar bok för mig som fick vara med om den första macintoshen – mamma kom hem med den en dag när jag var pöjk och jag fick ha den i mitt rum och spela Tetris och schack och så fanns där något lustigt fågelspel som vi höll på med. Och så donade vi med alla typsnitt som var så recolutionerande. Vilken grej. Och vilken bok! Den får :++++: .

 

Skärmavbild 2011-11-23 kl. 21.43.49.png

Jag ville ta en bild på en av hotellets restauranger på kvällen, men det var så mörkt, så den blev inte bra.

 

Skärmavbild 2011-11-23 kl. 21.45.19.png

Amanda, som jag älskar så mycket.

 

Skärmavbild 2011-11-23 kl. 21.50.33.png

Att sitta i skymningen på terrassen, Charlie har just somnat där inne och så dricker jag en pinne och en öl och läser lite i min bok och byter några ord med Amanda och känner de varma vindarna. Det var fint.

 

Skärmavbild 2011-11-23 kl. 21.50.50.png

Charlie älskade att leka leken ”kasta sten”. Den gick ut på att vi gick till den där fontänen och så plockade jag upp några stenar och så räknade Charlie dem och kastade i dem i vattnet och så fick jag plocka upp några nya. Charlie ville hålla på med det där i timmar i sträck. Till slut blev det faktiskt supertråkigt, det måste jag säga.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB