Startsida / Inlägg

Julbord med vännerna

av Alex Schulman
Skärmavbild 2011-12-23 kl. 23.16.51.png

Varje år ses jag och det gamla killgänget på julbord. Det är en härlig sak att ha den här middagen, för alla får barn och man hinner aldrig ses. För några veckor sedan hörde vinmärket Trio av sig och undrade om jag ville vara deras ambassadör. De ville skicka hem två kockar från krogen Le Rouge och bjuda mig och mina vänner på middag. Jag tyckte det var en underbar idé, särskilt med tanke på julbordet med vännerna. Så vi sågs igår hemma hos mig, åt denna fina mat och drack detta goda vin och blev serverade vid bordet. Mycket härlig kväll. Tack, Trio, för att ni bjöd på en så fin middag!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB