Startsida / Inlägg

Mitt sjuka ansikte

av Alex Schulman
Skärmavbild 2011-12-15 kl. 10.45.37.png

Jag är sjuk sedan några dagar och det går inte just över. Jag brukar alltid ta bilder på mig när jag är sjuk, för jag har en känsla av att mitt utseende förändras i sjukdom. Det blir svullet och snett och att se sig själv på det sättet blir intressant på något sätt. (Jag brukar också ta bilder på mig själv när jag kommer in från sträng kyla, för kylan biter sig kvar en stund i ansiktet, gör att kinderna lyfts, det tycker jag är mycket spännande.)

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB