Startsida / Inlägg

Sjuk helg

av Alex Schulman
Skärmavbild 2011-12-19 kl. 01.16.00.png

Vilken värdelös helg! Jag har varit sjuk i en vecka och i helgen kulminerade det. Idag har jag bara legat i sängen, hela dagen. Amanda har varit så gullig och gjort té till mig, och kommit med blåbärssoppa och sånt. Vid 19-tiden bestämde jag mig för att sluta vara sjuk. Så här kan jag inte hålla på! Så jag plockade fram granen och satte den i sin fot. Sen gick jag och lade mig igen. Jag är ledsen, men jag har ingen ork att skriva mer. Men imorgon ska detta vara borta. Jag orkar inte längre. Jag blir så deprimerad av att vara sjuk. Jag mår så dåligt av att ligga så här. Jag klarar inte av det, jag känner att jag blir tokig, kanske.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB