Startsida / Inlägg

Det är fredag, det är superdålig stämning i SCHULMAN SHOW!

av Alex Schulman

Jag ber verkligen om ursäkt för att jag inte bloggat under de här dagarna. Det har varit svåra dagar. Amanda ligger sjuk hemma och dessutom hade vi premiärinspelning för Schulman Show på Kanal 5, vilket innebar en hel del nya inslag och grejer som gjorde att arbetsbördan blev mycket stor.Det begravde mig helt. Men nu är första avsnittet färdiginspelat. Ni bloggläsare får se det här nedan – på måndag kväll klockan 23 sänds en annan version av programmet på Kanal 5.

Claes Elfsberg gästade och det blev ett märkligt program. Han sätter stor prestige i att hela tiden presentera sin public service-persona, men jag är ärligt talat inte så intresserad av den – jag vill ha den riktiga Claes Elfsberg. Och jag blev lite besviken för att han inte stod att finna någonstans, trots att jag letade under alla bord. Jo, möjligen vid ett tillfälle visade han sig, när vi visade en Hitler-sketch. Då blev stämningen så dålig att jag trodde att han skulle lämna studion. Det blev några skakande sekunder, de värsta jag upplevt i Schulman Shows historia, och på något sätt utgör det där kanske någon makaber typ av underhållning, jag vet inte. I övrigt är jag besviken, inte på Claes Elfsberg, så klart, utan på mig som inte lyckades göra samtalet intressant.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB