Startsida / Inlägg

Om borttaget inlägg

av Alex Schulman

Igår skrev jag ett inlägg om en gammal SVT-reporter som en gång i tiden lurade mig och som nu gör ett program om hur man förbättrar sina egna Googleträffar. Jag förstod att det inlägg som jag skrev om honom skulle hamna högt upp om man sökte på hans namn. Jag gjorde det som ett litet spratt, en tillbaka-kaka.

Men jag funderade en stund och tog nu bort inlägget. Jag ska inte förstöra för hans program, det är alldeles säkert många som jobbat länge med det och de ska få göra det ifred. Man ska inte gå runt och vara långsint.

Ville bara berätta det, om ni undrade.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB