Startsida / Inlägg

Völkomna till Kanal 5-familjen!

av Alex Schulman

Jag har länge varit konfunderad över de där korta filmerna på TV4, där programledarna går runt i någon korridor och ler stelt och springer in i varandra och skrattar och skakar på huvudet och går vidare.

Till kommande Schulman Show har jag gjort ett par motsvarande filmer, som jag vill ska användas på Kanal 5 mellan programmen. Jag har gjort fyra stycken, men visar upp ett av dem här med mig, Pontus Gårdinger och Filip Hammar.

 

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB