Startsida / Inlägg

Kväll utan Amanda

av Alex Schulman

Amanda är på möhippa och jag saknar min lilla älskling, men jag försöker göra det bästa av denna tomma kväll och då blir det först en lång bastu, där jag går ut och in och ut in ett extraordinärt antal gånger och häller vatten på stenarna och lyssnar på ett par nya podcaster och duschar länge och tittar upp i taket och blundar när jag duschar som i en film och dröjer sedan i vilstolen där inne efteråt, har ingen tid att passa, och sen tar jag fram två ostar, en columbier och en opastöriserad taleggio och ett par korvar som jag fattat tycke för, bland annat en iberico-chorizo som är så fet att den liksom FÖRSVINNER när jag för den mot gommen. Och jag dricker en öl och tar en liten whiskypinne och Sveriges genrep inför EM är på teven och trots att kommentatorn är infantil, nej värre än infantil – han är dum i huvudet – så njuter jag av spelet, framför allt av Zlatan, bara att se honom i Sverige-tröjan gör mig så lycklig, och jag äter och dricker och tittar och nu är natchen slut och jag bestämmer mig för att gå och lägga mig, hej med er, govänner.

Skärmavbild 2012-06-05 kl. 21.12.47.png
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB