Startsida / Inlägg

Mannen som inte kunde öppna ögonen

av Alex Schulman
Skärmavbild 2012-08-26 kl. 22.41.59.png

Varje fredag är jag med och programleder Mix Megapols morgonprogram ”Äntligen morgon” tillsammans med Anders Timell och Gry Forssell. I fredags var Dolph Lundgren gäst. Och vad ska man säga om honom, jag vet inte, han stod ju inte på tå där i studion, han kändes lite ointresserad och därför kanske också en liten aning arrogant. Men han svarade på frågorna och i reklampauserna satt han mest och läste KLICK och när det var färdigt tog han sin rock och fladdrade iväg. Ett möte man skulle glömma hemskt fort om det inte vore det där med ögonen. Under hela vårt samtal öppnade han inte ögonen. Han höll dem slutna i flera minuter i sträck.

Jag blev så häpen att jag tog en bild. Tro nu inte att jag tog en bild där han råkade blunda – det var alltså precis så här han såg ut under långa perioder. Han öppnade bara ögonen när han skulle läsa KLICK. Och när han skulle gå, hej-hej sa han och var försvunnen.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Joel Holmgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB