Startsida / Inlägg

Vilken dag!

av Alex Schulman
Skärmavbild 2012-08-23 kl. 10.00.15.png

Jag är tillbaka i min butik! Jag har städat ur den, när jag kom imorse kunde skriva mitt namn i dammet på skrivbordet. Jag har satt på radion, de spelar Whitney Houston, kaffebryggaren hostar upp det sista vattnet ur behållaren, jag sätter mig ner vid min dator, tar en tugga på det wienerbröd jag köpte nere på bageriet och njuter av att ha den här stunden för mig själv. En älskvärd dag! Jag ska påta med någon text, ändra någon kommatering och något ordval, sitta och suga på saker och ting, och sedan ska jag äta lunch, en riktig braklunch och sen ska jag hämta Charlie tidigt från förskolan. Hon var så besviken på mig igår när jag hämtade henne sist av alla. Hon ville inte prata i bilen. Jag frågade vilka hon hade lekt med på dagis och hon svarade ”ingen” och vände sig bort och tittade ut genom fönsterrutan.

Idag ska det bli härligare. Jag har lovat henne att vi ska gå till ostaffären! Vi delar kärleken till ostar. Vi delar kärleken till samma typ av ostsorter. Charlie tycker till exempel inte om brie de melun, men älskar brie de meaux. Fast mest älskar hon kittostar. Epoisse eller opastöriserad gårdstaleggio.

Ibland händer det att vi åker till ostaffären efter dagis och så köper vi en liten bit ost och så åker vi hem, bara jag och Charlie, och sätter oss vid köksbordet och tar fram kex och ost och myser. Det ska vi göra idag. Vilken dag!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Joel Holmgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB