Startsida / Inlägg

Grottan anropar!

av Alex Schulman

De bygger om nåt med fönstren här i lägenheten. Vi har inte bett om det, det är föreningen som bestämt. De kom för 2,5 veckor sedan och täckte varenda fönster i lägenheten med kupor. Det går inte att se ut. Det är ett ständigt halvmörker i lägenheten. Det är lite besvärligt, särskilt de här dagarna när Charlie har vattkoppor och vi måste vara hemma. Det är som att bo i en grotta.

Det är bara att vänta ut. Men jag har börjat undra. Glasmänniskorna var här senast i torsdag. I exakt en vecka har det inte hänt någonting alls här inne. Kvar är bara jag och en massa kupor. Jag börjar fundera på om de kanske glömt bort oss. De kanske fick ett annat jobb? Hallå? Grottan anropar glasfirman! Kan ni komma snart, kanske?

 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB