Startsida / Inlägg

Rädd och nervös och skakad

av Alex Schulman

Här sitter jag på kontoret och förbereder Schulman Show, men det jag egentligen gör är något annat. Jag sitter på ticnet.se och uppdaterar sidan för att se hur många som köpt biljetter till min föreställning ”Älska mig” som går upp på Maximteatern. Jag ser på skärmen de små gråa prickarna i salongen och förstår att det är människor som bestämt sig för att se föreställningen. Så BISARRT nervös jag blir av detta. Och hur kommer det då att vara när det är dags för premiär?

Igår släpptes biljetterna officiellt. Och jag tänkte höra med er om ni kanske ville gå? Ni kunde köpa dem som julklapp till er mamma eller pojkvän eller flickvän, kanske?

Hallå?

Några av de nio dagarna är slutsålda. Jätteroligt! Men andra gapar så fruktansvärt tomt.

Om ni vill köpa biljetter, så finns de via länken HÄR.

 

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB