Startsida / Inlägg

Världens coolaste kille

av Alex Schulman

Var på affärn i Fältöversten för att handla lite räkor. Bad om två hekto och expediten lassade vant de små djuren ner i en papperspåse, sen lade hon påsen på vågen och den visade 2,3 hekto. Expediten tittade upp mot mig och gjorde sig beredd att lassa av ett par stycken, men jag blundade, vände upp handen i en hälsning och sa: ”Nej, nej, det är ok.”

Varje gång detta händer mig så känner jag mig så otroligt världsvan och cool.

 

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Fred Balke
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB