Startsida / Inlägg

Amanda och O’boy

av Alex Schulman

Det är synd om Amanda. Hon är uppe mycket om nätterna. Inte alla nätter, men många. Själv sover jag igenom de där timmarna när Amanda vankar omkring i lägenheten. Jag går upp med Charlie när hon vaknar på morgonen och Amanda sover kvar och då kan jag genast se tecknet. Om jag ser O’boy och ett tomt glas på diskbänken så vet jag att hon varit uppe på natten. Då tycker jag synd om henne.

Men det där med O’boy. Vad är det för sjukt jävla skit? Varför dricker hon barndryck? Ska jag oroa mig?

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB