Startsida / Inlägg

I väntan på klippning

av Alex Schulman

Jag sitter i köket och väntar på att Sigge ska skicka sin version av podcasten, så att jag kan lyssna på den och komma med feedback innan han lägger ut den på Itunes. Men det dröjer, Sigge är en optimist, i eftermiddags sa han att han nog skulle vara klar vid ”elvabläcket”.

Sen blev klockan 23 och Sigge meddelade att han skulle bli klar 23.45.
Klockan 23.45 sa han att han behövde ”en halvtimme till”.
Klockan 00.15 sa han att han bara hade ”sista segmentet kvar”.
Och alldeles nu, klockan 00.50, sa han: ”10 min!!!! Håll ut!!!!!”

Så jag håller ut. Men jag är väldigt trött nu. Och samtidigt jobbar jag med Schulman Show-inspelningen imorgon. Och klockan 06 vaknar Charlie. Och så här är det, dag efter dag. Jag känner att jag inte orkar med det här längre. Jag måste göra något åt min situation.

Det första som ska hända är att Frances kommer. Då stänger jag bara av allting. Det ska bli skönt.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB