Startsida / Inlägg

Nu är det nära!!!

av Alex Schulman

Amandas mage börjar se bisarr ut. Den stora dagen kommer närmare och närmare. Enligt läkekonsten och Sveriges samlade barnmorskor så är Amanda i veckan 37. Hon skrattar bara när barnmorskorna tar fram sina snurror och visar var hon befinner sig i graviditeten. Men Amanda, som känner sin egen kropp, vet bättre. Hon är i vecka 39!

Jag ska ärligt säga att jag inte varit lika övertygad som Amanda. Men nu börjar jag tro att hon har rätt. Jag har ju bara erfarenhet av ett barn, men Amanda beter sig inte som en människa i vecka 37. Hon beter sig som en kvinna i vecka 39. Jag tror att vi åker till BB vilken dag som helst!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB