Tottenham intresserat av trio

Tottenham har inte gjort mycket väsen av sig under januarifönstret. Nu verkar det dock vara saker på gång kring Londonklubben.

Enligt Daily Mirror ska Daniel Levy, ordförande i Tottenham, vilja göra sig av med tre-fyra spelare för att på detta vis kunna få loss pengar till nyförvärv. Tidigare under dagen har Silly Season-bloggen skrivit om att Kyle Naughton är nära Swansea och att Bayer 04 Leverkusen ska vara intresserade av Roberto Soldado.

En tredje spelare som kan komma att lämna Tottenham är yttermittfältaren Aaron Lennon, då både Everton och Stoke ska visa intresse för engelsmannen. Spurs ska ha satt en prislapp på 7 miljoner pund på 27-åringen men enligt Daily Mirror kan de även tänka sig att inkludera honom i en affär.

Tottenham är nämligen intresserade av Evertons Kevin Mirallas och skulle kunna tänka sig att inkludera Aaron Lennon i ett bud på den belgiske yttern. Det är dock inte bara en yttermittfältare som ska vara av intresse för Spurs, de ska även vilja få in en innermittfältare och en anfallare.

Två namn som sägs ligga högt upp på listan ska vara Aston Villa-duon Fabian Delph och Christian Benteke.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier