Hull ute efter Tottenham-mittfältare

Aaron Lennon ryktas bort från Tottenham, på senare tid har det ryktats alltmer om Everton. Men nu uppger Hull Daily Mail att Hull City har gett sig in i jakten på yttermittfältaren.

Hull ska ha tagit kontakt med Tottenham under den senaste veckan och kollat möjligheterna för en affär. På grund av Hulls finansiella situation ska de inte vara villiga att köpa loss mittfältaren. Utan istället vill Hull få till ett lån med en utköpsklausul till sommaren.

Förutom Hull och Everton ska även Queens Park Rangers och Stoke vara intresserade av den före detta landslagsmannen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier