Swansea har hittat Bonys ersättare

Manchester City erbjöd 28 miljoner pund och vips så var Bony väck. Nu letar Swansea efter en ersättare till sin skyttekung, enligt The Telegraph har de funnit honom i Championship.

Anfallaren som det spekuleras i är skotten, Jordan Rhodes, som spelar i Blackburn Rovers.

Jordan Rhodes lär dock inte bli billig. Anfallaren som snart fyller 25 år kostade 8 miljoner pund när Blackburn köpte honom från Huddersfield 2012. Han har dessutom ett kontrakt som sträcker sig till 2019. På 122 matcher i Blackburn har Rhodes dock ett imponerande målfacit, 62 baljor har det blivit.

Garry Monk har tidigare sagt att klubben inte är ute efter att ersätta Wilfried Bony under januarifönstret utan istället vill de hålla Bafetimbi Gomis nöjd, så att klubben slipper betala sign-on bonusen på 8 miljoner pund och sedan se honom lämna.

En januarivärvning skulle dock kunna komma in, om klubben säljer Bafetimbi Gomis. Det florerar en hel del rykten om att Crystal Palace är intresserade av den franske anfallaren och vid ett bud på 9 miljoner pund skulle Swansea kunna tänka sig sälja anfallaren.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier