Milan nära dubbelvärvning

Enligt den italienske journalisten, Gianluca Di Marzio, ska Milan vara väldigt nära att genomföra två värvningar.

Det är försvararen Salvatore Bocchetti och anfallaren Mattia Destro som ska vara på ingång till klubben.

I Bocchettis fall handlar det om ett lån med en köpoption från Spartak Moskva. Di Marzio uppger att spelaren kommer att landa i Milano under kvällen för att genomgå en läkarundersökning under morgondagen.

När det gäller Mattia Destro så ska Roma och Milan vara överens om ett lån. Nu är det upp till Destro om han kan tänka sig att flytta till Milano. Vid en affär så kommer ett låna kosta drygt 6,5 miljoner kronor och en medföljande utköpsklausul kommer att ligga på på 140-150 miljoner kronor.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier