Real Madrid ute efter PSG-spelare

Är det Silly Season så är det.

Daily Express, som refererar till franska uppgifter, menar att Real Madrid ska vilja köpa in David Luiz från Paris SG.

Carlo Ancelotti ska enligt uppgifterna vara sugen på att para ihop Sergio Ramos med en till ”spelande” mittback, detta för att hans lag ska få den ultimata anfallsstyrkan. För att locka över Luiz ska Ancelotti också vara beredd att bräcka budet som tog brassen till Paris. 50 miljoner pund eller över 620 miljoner kronor är vad marängerna ska vara beredda att betala för att få in Luiz.

Vid en affär så ska José Mourinho och hans Chelsea se stora möjligheter att få in Raphael Varane.

Summan det ryktas om angående fransmannen är 250 miljoner kronor. Även Manchester United ska vara intresserat av att få in Varane men en återförening med Mourinho och att i framtiden få bilda mittbackspar med Kurt Zouma ska tilltala Varane mer.

In med Luiz och ut med Varane alltså. Ca 370 miljoner kronor back. Det låter som någonting det.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier