Demba Ba kan återvända till England

Demba Ba kom inte med i Senegals trupp till afrikanska mästerskapen. I turkiska ligan har den 29-årige anfallaren dock gjort succé. Det har blivit 14 mål på 20 matcher för den forne West Ham-, Newcastle– och Chelseaanfallaren. Enligt Daily Mirror ska det nu finnas intresse för att locka tillbaka honom till England.

 West Bromwich ska vara intresserat tillsammans med Aston Villa och Hull.

Paul Lambert ska vara intresserad av att förstärka Villas anfall. Vilket kanske inte är så konstigt. Klubben har gjort elva mål på 22 matcher.

Steve Bruce ska vara desperat att få in en anfallare som kan skjuta kvar Hull i Premier League. Efter att ha missat Jermaine Defoe ska Demba Ba nu vara målet. En annan anfallare som ska ha kopplats ihop med Hull är ingen mindre än Diego Forlan.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier