Liverpool planerar nytt bud på försvararen

Det här med att Liverpool gärna värvar engelsmän och att de gärna värvar från Southampton är vi vana vid. Nu kan ytterligare en vara på ingång.

Ryktena om att Liverpool vill värva Nathaniel Clyne från Southampton har cirkulerat ett tag. Efter att ha fått ett bud på knappt 128 miljoner kronor nobbat uppger Daily Mirror att The Reds planerar att komma med ett nytt bud, för att locka Clyne från Southampton.

Southampton hoppas i sin tur att högerbacken ska förlänga kontraktet som löper ut nästa sommar. Daily Mirror uppger dock att de redan ska ha valt ut en eventuell ersättare. Detta i form av Burnleys Kieran Trippier. En spelare som även Tottenham jagar och som vi tidigare har rapporterat om att just Liverpool ska vara intresserade av.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier