Manchester United och Chelsea i kamp om landslagsman?

John Stones ses som ett av Englands största framtidslöften och är en del av truppen till det kommande U21-slutspelet. Evertonförsvararen har haft ögonen på sig från de engelska topplagen och enligt Daily Mail ska Manchester United nu ha trappat upp sitt intresse.

Anledningen till upptrappningen ska vara att de tror att Chelsea kommer att lägga ett stort bud på 21-åringen inom en snar framtid.

John Stones växte upp som supporter till just Manchester United och har gjort fyra landskamper för Englands a-landslag.

Som potentiella nyförvärv för Everton nämns Scott Dann (Crystal Palace) och Ragnar Klavan (Augsburg).

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier