Dansk landslagsman nära Fenerbahce

Simon Kjaer ser ut att vara nära en flytt från Ligue 1 och Lille, för att istället flytta till Turkiet och Fenerbahce. Danska BT skriver att om allt går som det ska blir övergången officiell under dagen.

Mittbacken ska ha lockats av det faktum att den turkiska klubben ska spela Champions League och förväntas skriva på ett kontrakt på antingen fyra år eller tre med option på ett.

Den 26-årige mittbacken ska få en årslön på 30 miljoner danska kronor efter skatt medan Lille ska få 75 miljoner danska kronor plus eventuella bonusar för försäljningen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier