”Skyttekungen lämnar inte”

Newcastle har visat intresse för West Hams succéanfallare Diafra Sakho. Nu skriver dock London Evening Standard att West Ham meddelat att anfallaren inte är till salu.

Senegalesen vann den interna skytteligan i West Ham förra säsongen – detta genom att göra tio mål.

Tidningen uppger även att Sakho inte får sällskap av sin landsman, Demba Ba. Den sistnämnde anfallaren har ett förflutet i West Ham och spelade under Hammers nye tränare, Slaven Bilic, i Besiktas. Bilic har visat intresse för att ta med sig Ba till Senegal men så blir inte fallet. Anledningen är svårigheterna med att få ett arbetstillstånd, detta då Senegal befinner sig utanför topp-50 på Fifa-rankningen och att Ba inte gjort tillräckligt med landskamper.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier