Svensk U21-landslagsman jagas av Bundesligaklubb

U21-EM i Tjeckien förväntas kunna bli ett stort skyltfönster för många av de svenska spelarna. En spelare som redan dragit till sig intresse från större ligor är Abdul Khalili, Bundesligaklubben Hamburger SV ska jaga den svenske mittfältaren.

– Alltså, jag vet att min agent är i Tyskland just nu och jag vet genom honom att det finns klubbar som visar intresse. Men mer än så vill jag inte säga. Allt mitt fokus ligger på U21-landslaget just nu, sa Khalili till FotbollDirekt.se.

Enligt den svenska sajten ska spelarens agent, Miro Jaganjac, ha träffat representanter från Hamburger SV i måndags. De uppger även att hans nuvarande klubb, turkiska Mersin, ska kräva omkring 20 miljoner kronor för att släppa 23-åringen.

Khalili gjorde den gångna säsongen 30 ligamatcher för Mersin, i vilka han mäktade med två mål och lika många assist. Mittfältaren valdes även till årets spelare i klubben.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier