”Turkisk klubb intresserade av Gomez och Soldado”

Tidigare i dag skrev bloggen om att turkiska Galatasaray ska vara intresserat av Arsenals Lukas Podolski. Tysken är dock inte den ende anfallaren namnkunnige anfallaren kring 30-årsstrecket som ska intressera de nyblivna mästarna.

Tyska Bild refererar till såväl Gazzetta dello Sport som Tuttosport, vilka båda uppger att Fiorentinas Mario Gomez ska vara av intresse för turkarna. Galatasaray vill låna in den tyske anfallaren till en kostnad av 18 miljoner kronor samt skriva in en köpoption på 78 miljoner kronor. Fiorentina ska dock kräva närmare 139 miljoner kronor för att släppa 29-åringen.

Om vi förflyttar oss tillbaka till London så uppger Daily Star att det inte bara är Lukas Podolski som kan försvinna. Utan även Tottenhams Roberto Soldado. Galatasaray hoppas kunna övertyga Tottenham om en försäljning via ett bud på ungefär 114 miljoner kronor. En ordentlig förlustaffär för Spurs, med dagens penningvärde räknat kostade Soldado över 330 miljoner kronor att köpa in.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier