Manchester United ute efter Real Madrid-spelare

Det kanske kan bli några affärer mellan Manchester United och Real Madrid i sommar. Spanjorerna vill ju ha David de Gea och tidigare har det florerat rykten om att Manchester United är intresserat av Raphael Varane. Nu finns det nya uppgifter angående fransmannens framtid.

Spanska Marca, vilka Sky Sport refererar till, menar att Manchester Uniteds intresse för fransmannen blir allt större. Vid samtal om David de Gea ska den engelska klubben passat på att fråga om mittbacken var tillgänglig. Real Madrid ska ha svarat att de inte är öppna för förhandling men samtidigt lagt till att 22-åringen kommer att bli dyr om engelsmännen försöker köpa honom.

[socialpoll id=”2277519″]

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier