”Pusslet färdigt – stjärnan går till Liverpool”

Cédric Soares är som sagt klar Southampton.

Och nu tyder alltmer på att Nathaniel Clyne lämnar för Liverpool.

Merseyside-klubben har länge uppgets vara intresserat av 24-åringen, som var en av Premier League bästa högerback den gångna säsongen, och nu tros Soares-värvningen vara den sista biten i detta silly-pussel.

Liverpool har tidigare fått ett bud på 10 miljoner pund nekat, men man har vägrat att ge upp och nu uppger den i sammanhanget mycket trovärdiga tidningen Liverpool Echo att klubbarna är nära en överenskommelse gällande den frejdige högerbacken.

Southampton uppges värdera 24-åringen till 15 miljoner pund, så det som återstår nu är för klubbarna att komma överens om övergångssumman.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier