”Southampton accepterar bud på Clyne”

I går höjde Liverpool budet på Nathaniel Clyne, även om inte heller det andra budet nådde upp till Southampton värdering av spelaren ska de ha accepterat budet.

Daily Mirror skriver om att budet på 12,5 miljoner pund ska ha accepterats sedan högerbacken sagt att han vill lämna klubben och tvingat fram Southampton till att acceptera det.

24-åringens övergång kommer att bli klar när spelaren återvänder från sin semester i Las Vegas. Enligt tidningen kommer Liverpool betala 10,5 miljoner pund i en första övergångssumma där ytterligare 2 miljoner pund sedan kan tillkomma.

Även Liverpool Echo menar att en övergång snart ska vara klar. Enligt dem har Southampton accepterat ett budet på 12,5 miljoner pund och att Clyne i nästa vecka genomför en läkarundersökning och förhandlar om det personliga kontraktet. Om allt går som det ska kommer spelaren då skriva på ett femårskontrakt.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier