”Bale ryktas till Manchester City”

New York Red Bulls besegrade i natt New York City med 3-1 i stadsderbyt i MLS. I efterhand kom det dock, åtminstone i England, att pratas om någonting annat.

I publiken fanns Gareth Bale, 25, som efter matchen poserade med en New York City-tröja ståendes bredvid Ferran Soriano. Spanjoren är VD i såväl New Tork City som i Manchester City.

Att han innehar positionen hos den sistnämnda klubben har räckt för att väcka frågor hos engelska medier. Såväl Daily Mail som London Evening Standard skriver att bilden gör att rykten kring Gareth Bale och Manchester City nu kommer börja florera. I London Evening Standard, som refererar till The Sun, deklarerar dock walesaren att hans framtid fortsatt finns i Real Madrid.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier