”Liverpool försöker på Benteke på nytt”

Även om ingenting är officiellt än verkar det bara som en tidsfråga innan Carlos Bacca, 28, skriver på för Milan. Detta ska ha fått Liverpool att återigen vända blickarna mot Christian Benteke, 24.

Independent skriver att Brendan Rodgers nu ska kunna tänka sig att inkludera någon spelare i affären, för att få ner priset från de 32,5 miljoner pund som Aston Villa begär. Spelarna som ryktas kunna flytta vidare till Aston Villa är Rickie Lambert, 33, och Fabio Borini, 24.

Ingen av Liverpool-anfallarna hade en lyckad fjolårssäsong och i Premier League gjorde de sammanlagt tre mål och startade inte mer än tio matcher.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier