Officiellt: Friberg lämnar Danmark

Det blev bara ett halvår i Danmark. Nu lämnar Erik Friberg, 29, Esbjerg för spel i en annan liga.

Det är den danska klubben som går ut med uppgifterna om att den tidigare Häcken– och Malmö-mittfältaren lämnar för spel i ett annat land. Däremot går de inte ut med till vilken liga eller vilket lag den svenske mittfältaren flyttar.

Fribergs nya kontrakt sträcker sig över tre och ett halvt år, med det sista året som en option. Tidigare har danska medier spekulerat om att Friberg kan återvända till MLS, där han spelade med Seattle Sounders 2011. Ekstrabladet uppger att det handlar om just en flytt tillbaka till Seattle Sounders nu.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier